Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Servicecontract

Het kleine onderhoud aan uw woning moet u zelf doen. Bijvoorbeeld een reparatie aan uw sloten of stopcontacten. Of het bijvullen van uw centrale verwarming. Wilt u dat wij dit onderhoud voor u doen? Dan kunt u lid worden van het servicecontract. U betaalt hiervoor € 5,- per maand.

Welke reparaties doen jullie als ik lid ben van het servicecontract?

U leest daar alles over in het OnderhoudsABC.

Wat kost het servicecontract?

U betaalt € 5,- per maand voor het servicecontract. U betaalt ook instapkosten van € 15,-. Dit bedrag betaalt u maar 1 keer op het moment dat u lid wordt. Wordt u meteen lid als u uw huurcontract tekent? Dan hoeft u de instapkosten niet te betalen. Het lidmaatschap is minimaal voor 1 jaar en daarna per maand opzegbaar.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het servicecontract?

U kunt zich hier aanmelden voor het servicecontract. Als we uw aanvraag hebben ontvangen, begint het servicecontract op de 1e van de nieuwe maand. U kunt deze overeenkomst opzeggen na minimaal 1 jaar te hebben deelgenomen met een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe kan ik mij afmelden voor het servicecontract?

U kunt uw afmelding schriftelijk doorgeven via het contactformulier of telefonisch via 030 - 880 33 00. Het servicecontract stopt dan op de 1e dag van de nieuwe maand.

Let op: u moet minimaal 1 jaar lid zijn geweest van het servicecontract voordat u het kunt opzeggen.