Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Nieuwbouwproject

Wij bouwen op verschillende plaatsen nieuwe woningen. U ziet op onze website onder 'projecten' een overzicht van alle nieuwbouwprojecten.

Ik heb op een nieuwbouwwoning gereageerd. Kan ik de woning bezichtigen voordat ik deze accepteer?

Nee, dat kan helaas niet. U kunt niet zomaar de bouwplaats op. Het is daar niet altijd veilig zonder de juiste kleding. Wel organiseren we een kijkdag om de woning voor het eerst te bekijken. U ontvangt een uitnodiging als u uw interesse kenbaar hebt gemaakt via Woningnet en u een geselecteerde kandidaat bent. De kijkdag staat los van de woningaanbieding. U kunt de woning accepteren zonder de woning gezien te hebben. Na de kijkdag kan de woning nog worden geweigerd. Hieraan zijn vaak wel kosten verbonden. 

Wanneer krijg ik bericht over de oplevering van mijn nieuwbouwwoning?

U krijgt minimaal 3 weken voor de oplevering een brief van ons. Daarin leest u de datum van oplevering.

Ik heb een klacht over mijn nieuwbouwwoning. Bij wie kan ik terecht?

Heeft u de sleutel korter dan 3 maanden? Neem dan contact op met de opzichter of aannemer. Het telefoonnummer of e-mailadres vindt u bij de projectinformatie als u inlogt op Mijn Mitros. Na deze 3 maanden kunt u alle klachten bij ons melden. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ook hier uw reparatieverzoek indienen.

Ik heb een klacht over de bouw van een nieuwbouwproject bij mij in de buurt. Bij wie kan ik terecht?

Wij vinden het vervelend dat u last heeft van de bouw van het nieuwbouwproject. U kunt hierover contact met ons opnemen of met de aannemer van het project. 

Kan ik bezwaar maken tegen nieuwbouwplannen?

Ja, u kunt bezwaar maken bij de Rijksoverheid. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Ik ben ingeschreven voor een nieuwbouwproject. Wanneer krijg ik meer informatie?

U krijgt bericht van ons als u in aanmerking komt voor een woning. Niet iedereen krijgt dus bericht. Wij zullen u eerst vragen of u interesse heeft in de aangeboden woning. Als u nog interesse heeft, dan ontvangt u een uitnodiging om uw documenten aan te leveren.