Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Kennisbank

Aanpassingen Wmo

Mensen met een beperking moeten de juiste hulp krijgen. Zij moeten mee kunnen doen in de maatschappij. En zij moeten zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Dat regelt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De wet is er voor ouderen...

Lees het volledige antwoord

Afrekening servicekosten in 2020

Betaalt u servicekosten? Dan krijgt u ieder jaar voor 1 juli een afrekening van ons. In deze afrekening verrekenen wij uw maandelijkse voorschot met de kosten die echt zijn gemaakt. Soms krijgt u geld terug en soms vragen wij u bij te betalen.

Lees het volledige antwoord

Afval ophalen

Uw gemeente zorgt voor de verwerking van afval. Bent u uw milieu- of afvalpas kwijt? Of wilt u weten wanneer het afval opgehaald wordt? De gemeente helpt u graag verder.

Lees het volledige antwoord

Asbest

Als asbest een gevaar is voor de gezondheid, dan laten wij het direct weghalen. In Nederland hebben we strenge regels voor asbest. Vroeger werd het veel gebruikt in woningen, omdat het goed isoleert. Sinds 1994 is asbest verboden te gebruiken bij...

Lees het volledige antwoord

Bedrijfsruimtes

Wij verhuren ook bedrijfsruimtes. Wil je ons aanbod zien? Klik rechts op de oranje direct regelen knop "bedrijfsruimte aanbod".

Lees het volledige antwoord

Betalingsregeling

U kunt een betalingsregeling met ons afspreken. Bijvoorbeeld als u de huur niet op tijd kunt betalen. Wilt u een betalingsregeling? Neem dan contact met ons op. We spreken graag een regeling af die past bij uw situatie.

Lees het volledige antwoord

Boom kappen

U kunt een boom in uw tuin zelf kappen. U kunt ons bellen als u schade heeft door een boom. Wij laten de boom dan weghalen. Heeft u een monumentale boom? Dan heeft u een kapvergunning van uw gemeente nodig.

Lees het volledige antwoord

Inbraak voorkomen

We willen graag dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom krijgen alle nieuwbouwwoningen en woningen die ingrijpend gerenoveerd zijn het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook kunt u 33% korting krijgen als u extra inbraakbeveiliging wil.

Lees het volledige antwoord

Daken en dakgoten

Uw dakgoten kunnen verstopt raken. Bijvoorbeeld met bladeren of zand. Het is fijn als u dit zelf in de gaten houdt. Wij doen dat namelijk niet altijd voor u. Heeft u een schoorsteen? Dan kunt u ons bellen voor het vegen van uw schoorsteen. Wij doen...

Lees het volledige antwoord

Incassobureau

Betaalt u uw huur niet op tijd? Dan schakelen wij een incassobureau in. U betaalt zelf de kosten voor het incassobureau. We willen natuurlijk niet dat het zover komt. We proberen daarom eerst om samen met u het betalingsprobleem op te lossen...

Lees het volledige antwoord