Badkamer, keuken of toilet vernieuwen

Het is niet mogelijk om online of telefonisch een nieuwe badkamer, keuken of toilet aan te vragen. Als er iets kapot is aan uw badkamer, keuken of toilet, dan kunt u hier een reparatie melden. Uw complete badkamer, keuken of toilet wordt alleen vervangen als deze niet meer te repareren is.

Veel gevraagd over Badkamer, keuken of toilet vernieuwen

Kunnen jullie mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?

Algemeen

Het is niet mogelijk om online of telefonisch een nieuwe badkamer, keuken of toilet aan te vragen. Als er iets kapot is aan uw badkamer, keuken of toilet, dan kunt u hier een reparatie melden. Uw complete badkamer, keuken of toilet wordt alleen vervangen als deze niet meer te repareren is.

Mijn keukenblok wordt vervangen. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het bestellen van het keukenblok duurt minimaal 10 weken. Zodra het keukenblok binnen is, neemt de aannemer (uitvoerder) die het blok komt plaatsen, contact met u op.

Het vervangen van een keukenblok duurt vaak 1 werkdag. Soms is er meer werk nodig en duren de werkzaamheden langer. De aannemer bespreekt de planning met u. Heeft u vragen over de planning en hoelang de werkzaamheden gaan duren? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de aannemer. In de brief die u eerder van ons heeft ontvangen ziet u welke aannemer uw keuken gaat vernieuwen.

Let op: U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw keuken. De keuken moet ook helemaal leeg zijn. Als u het fijn vindt, kunt u tijdens de werkzaamheden een elektrisch kooktoestel met 2 kookplaten lenen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Mijn hele keuken wordt vernieuwd. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het bestellen van het keukenblok duurt minimaal 10 weken. Zodra het keukenblok binnen is, neemt de aannemer (uitvoerder) die het blok komt plaatsen, contact met u op. 

De vernieuwing van uw keuken duurt gemiddeld 2 weken. Soms is er meer werk nodig en duren de werkzaamheden langer. De aannemer (uitvoerder) bespreekt de planning met u. Heeft u vragen over de planning en hoelang de werkzaamheden gaan duren? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de aannemer. In de brief die u eerder van ons heeft ontvangen ziet u welke aannemer uw keuken gaat vernieuwen.

Let op: U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw keuken. De keuken moet ook helemaal leeg zijn. U moet zelf zorgen voor vervangende voorzieningen. 

Mijn badkamer wordt vernieuwd. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het vernieuwen van uw badkamer duurt ongeveer 2 weken. Soms is er meer werk nodig en duren de werkzaamheden langer.

De aannemer (uitvoerder) bespreekt de planning met u. Heeft u vragen over de planning en hoelang de werkzaamheden gaan duren? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de aannemer. In de brief die u eerder van ons heeft ontvangen ziet u welke aannemer de badkamer gaat vernieuwen.

Let op: U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw badkamer. Voor het begin van de werkzaamheden moet u uw eigen spullen uit de badkamer weghalen en de ruimte schoonmaken. 

Er is schade ontstaan tijdens het vervangen van mijn badkamer, keuken of toilet. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt hiervoor contact opnemen met de aannemer (uitvoerder) die bij u de werkzaamheden heeft uitgevoerd. In de brief die u eerder van ons heeft ontvangen ziet u welke aannemer de badkamer, keuken of het toilet heeft vervangen. Ook kunt u soms het telefoonnummer terugvinden in de brief. De aannemer kan u verder helpen.

Mijn toilet wordt vernieuwd. Hoe lang duurt dit?

Algemeen

Het vernieuwen van uw toilet duurt ongeveer 2 weken. Soms is er meer werk nodig en duren de werkzaamheden langer. De uitvoerder (aannemer) bespreekt de planning en tijdsduur met u. Als u vragen heeft over de planning en tijdsduur kunt u het beste direct contact opnemen met de uitvoerder. U vindt de contactgegevens van de aannemer in de brief die u van ons heeft ontvangen over het vernieuwen van uw toilet.

Let op: U kunt tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van uw toilet. Voor het begin van de werkzaamheden moet u uw eigen spullen uit het toilet weghalen en de ruimte schoonmaken. 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons