Contracttekening en oplevering

Huren bij Mitros begint bij de oplevering van de woning. Dit is het moment dat u de sleutels krijgt en de huurovereenkomst tekent. We lopen dan het huis met u door voor een laatste inspectie. U kunt hier nog afspraken maken over de oplevering van de woning.  

Veel gevraagd over Contracttekening en oplevering

Waar en wanneer teken ik de huurovereenkomst voor mijn nieuwe woning?

Algemeen

U tekent de huurovereenkomst tijdens de oplevering in de woning. Daarna krijgt u de sleutels van de woning. U betaalt de eerste huur door het bedrag over te maken naar Mitros onder vermelding van uw klantnummer. De gegevens staan vermeld op de beginnota. Deze betaling doet u vóór het tekenen van het huurcontract.

Hoelang duurt de oplevering van de nieuwe woning?

Algemeen

De oplevering van de woning duurt maximaal 1 uur.

Wanneer krijg ik de sleutels voor de woning?

Algemeen

U krijgt de sleutels bij de oplevering van de woning. Wij maken hiervoor een afspraak met u. Op de afgesproken datum ondertekent u de huurovereenkomst en betaalt u de 1e huur. 

U kunt de woning niet altijd direct betrekken nadat u de woning aan u toegewezen is en uw gegevens goedgekeurd zijn.Wij voeren eerst werkzaamheden in de woning uit als deze nog leeg staat.

Wanneer krijg ik de sleutels van de garage of parkeerruimte?

Algemeen

Staat u op de 1e plaats? Dan krijgt u een e-mail van ons. Of wij bellen u. Daarna kunt u de sleutels bij ons op kantoor ophalen om de garage te bekijken. Wij stellen een huurovereenkomst op als u de garage accepteert. U levert de sleutels dan nog even in. De huurovereenkomst tekent u bij ons op kantoor. U pint daar ook meteen de rekening voor de 1e maand huur. De sleutels krijgt u daarna. 

Kan ik de contracttekening van mijn woning verplaatsen?

Algemeen

Ja, dat kan soms. Helaas lukt het niet altijd. Neemt u contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden met u. 

Wat gebeurt er tijdens de oplevering van mijn nieuwe woning?

Algemeen

Tijdens de oplevering loopt de Verhuurmakelaar met u door de woning om alle ruimtes te controleren. Eventuele klachten worden genoteerd en doorgegeven aan de aannemer. De aannemer neemt contact met u op om de werkzaamheden uit te voeren als u in de woning woont. Daarnaast worden meterstanden opgenomen, wordt de huurovereenkomst getekend en betaalt u de 1e huur. Vervolgens ontvangt u de sleutels van de woning. 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons