HuurdersNetwerkMitros

Het HuurdersNetwerkMitros is een stichting die, samen met vrijwilligers, opkomt voor de belangen van alle huurders van Mitros.
Het huurdersnetwerk overlegt regelmatig met de directie van Mitros. En adviseert de directie over huurderszaken zoals de verkoop van woningen, huurverhogingen en klussen in de woning.

Veel gevraagd over HuurdersNetwerkMitros

Hoe werkt het HuurdersNetwerkMitros?

Algemeen

Het HuurdersNetwerkMitros (HNM) is een stichting die met vrijwilligers voor de belangen van alle huurders van Mitros opkomt.
Het netwerk overlegt regelmatig met de directie van Mitros, adviseert de directie over huurderszaken zoals de verkoop van woningen, huurverhogingen en klussen in de woning.

Voordat wij met de directie in gesprek gaan, willen wij eerst weten wat u als huurder belangrijk vindt. Het HNM probeert dit op verschillende manieren te weten te komen:

 • Huurderpanel Mitros
 • Werkgroepen
 • Bezoeken in de wijk

Meedoen met het huurderspanel

Via internet wordt in opdracht van het HNM en Mitros regelmatig onderzoek gedaan door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De onderzoeken gaan over zaken die te maken hebben met wonen, huren en met Mitros. Om mee te doen aan een van de onderzoeken, kunt u zich opgeven via info@huurdersnetwerkmitros.nl of via de website van het huurderspanel.

Wat is het huurderspanel?

Algemeen

Het huurderspanel is voor huurders van Mitros in Utrecht en Nieuwegein. Leden van het huurderspanel geven hun mening over bijvoorbeeld woningen, de woonomgeving en de service van Mitros. 

U kunt ook lid worden van het huurderspanel. U krijgt dan 2 keer per jaar een uitnodiging via e-mail om online uw mening te geven. Zo weten wij wat u belangrijk vindt en kunnen wij onze service verbeteren. Kijk hiervoor op de website van het huurderspanel.

Het huurderspanel is een samenwerking van HuurdersNetwerkMitros en Mitros.

Wat voor onderwerpen bespreekt het digitaal huurderspanel?

Algemeen

Via het huurderspanel peilen het Huurdersnetwerk en Mitros de meningen van huurders over verschillende onderwerpen. We stelden eerder vragen over bijvoorbeeld:

 • energiebesparing
 • zelfbeheer
 • communicatie van Mitros
 • langer thuis wonen

Om mee te doen aan onderzoek over deze onderwerpen, kunt u zich aanmelden voor het digitale huurderspanel via http://www.denkmeemetmitros.nl/.

De uitkomsten van de onderzoeken vindt u op de website van het huurderspanel.

Kan ik meedoen met een huurderspanel?

Algemeen

Ja, dat kan. U kunt zich aanmelden via de website van het huurderspanel. U krijgt ongeveer 2 keer per jaar een uitnodiging. U kunt dan online uw mening geven. U bent van harte welkom! Klik hier om u aan te melden voor het huurderspanel van Mitros.

Meedoen in een werkgroep

Het HNM kent ook werkgroepen waaraan huurders voor korte of langere tijd kunnen deelnemen. Zo zijn er de werkgroepen: bewonerscommissies, duurzaamheid, woonadvies en automatisering. Als u meer wilt weten over deze werkgroepen die het ondersteunen, kunt u kijken op de website van het HNM. Wilt u zich direct opgeven voor een werkgroep? Dan kunt u zich aanmelden via info@huurdersnetwerkmitros.nl.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

 • Chat ons

  Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

 • WhatsApp

  Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

  WhatsApp ons