Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Inbraak voorkomen

We willen graag dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom krijgen alle nieuwbouwwoningen en woningen die ingrijpend gerenoveerd zijn het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook kunt u 33% korting krijgen als u extra inbraakbeveiliging wil.

Vraag en antwoord

Wat is het Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af. Wij brengen sinds 2011 een PKVW-certificaat standaard aan bij onze nieuwbouwwoningen. Wilt u weten of uw woning een PKVW-certificaat heeft? Neem dan contact met ons op.

Wat kan ik doen om inbraak te voorkomen?

Wist u dat 85 procent van alle inbraken min of meer toevallig plaatsvindt, omdat de dief net op dat moment zijn kans schoon ziet? Maak het ze daarom zo moeilijk mogelijk. Inbrekers hebben een hekel aan licht en ze hebben natuurlijk weinig tijd. Kijk hier voor meer tips om inbraak te voorkomen. 

Ik wil inbraakbeveiliging. Wat kan ik doen?

U kunt uw woning extra beveiligen tegen inbraak. Bijvoorbeeld door extra sloten of een spionnetje te plaatsen. U krijgt 33% korting als u veiligheidsproducten koopt bij en laat plaatsen door Van Rumpt Specialisten. Dit geldt zowel voor huurders in Utrecht als Nieuwegein. Van Rumpt Specialisten is een erkend beveiligingsbedrijf. Zij plaatsen de juiste veiligheidsproducten op een goede manier.

Voor een gratis advies over de mogelijkheden, verwijzen wij u naar de website van Van Rumpt Specialisten. Of bel Van Rumpt Specialisten gerust voor meer informatie via 030 - 244 24 85.