Middenhuurwoningen

We hebben regelmatig woningen in de middenhuur te huur. Dit verschilt van luxe appartementen tot ruime eengezinswoningen. De meeste woningen zijn nieuwbouw of helemaal opgeknapt. Ze hebben vaak een eigen buitenruimte en parkeerplek.

Veel gevraagd over Middenhuurwoningen

Wat zijn middenhuurwoningen?

Mitros verhuurt naast sociale huurwoningen ook woningen in de middenhuur en soms in de vrije sector. De huurprijs van een middenhuurwoning is vanaf € 752,33 tot € 1.004,16 (prijspeil 2021). De huurprijs van een woning in de vrije sector is vanaf € 1.004,16. Voor deze woningen krijgt u geen huurtoeslag. Op www.mitrosmiddenhuur.nl vindt u ons aanbod en leest u waar u rekening mee moet houden. U reageert op een woning via Qii.

Hoe reageer ik op woningen in de middenhuur?

U bekijkt ons aanbod www.mitrosmiddenhuur.nl. Via Qii kunt u reageren op een woning. Qii is een online omgeving waar u veilig uw persoonsgegevens verzamelt. Denk aan gegevens van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV.

Hoe controleert Mitros mijn gegevens bij het inschrijven voor een middenhuurwoning?

Om uw inschrijving voor een middenhuurwoning te controleren, maken wij gebruik van Qii. Dit is een online omgeving waar u veilig uw persoonsgegevens verzamelt. Denk aan gegevens van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV. Wij bekijken uw gegevens om te zien of u aan de eisen voldoet voor het huren van een middenhuurwoning. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact met ons op.

Ik huur een woning in de middenhuur en ga binnenkort verhuizen. Mag ik een nieuwe huurder voordragen?

Wij willen onze woningen zo eerlijk en passend mogelijk verhuren. Daarom kan je geen nieuwe huurders voor je oude woning voordragen. We willen alle woningzoekenden namelijk een eerlijke kans geven. Je oude woning wordt geadverteerd op www.mitrosmiddenhuur.nl, hier kan iedereen reageren. Je kan dus geen nieuwe huurders voordragen, je kan ze wel attenderen op deze woningadvertentie.

Ik huur een woning in de middenhuur en ga binnenkort verhuizen. Kan ik spullen ter overname aanbieden?

U kunt spullen ter overname aanbieden. Gebruik hiervoor het overnameformulier.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons