Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Aanmeldformulier Digitale Koplopers

Hier kun je laten weten dat je interesse hebt om een Digitale koploper voor Mitros te worden. Dit betekent dat je op het punt staat onderdeel te worden van een groep huurders die regelmatig hun mening over onze website met ons deelt.

Wij zijn op zoek naar huurders die het leuk vinden om een aantal keer per jaar ideeën en wensen in te brengen over de website. Dit kan in allerlei vormen. Denk aan een interview over het vinden van informatie over woonzaken, een enquête over de vormgeving van de homepagina of een zogenoemde ‘'kliksessie’' om jouw klikgedrag bij het doorlopen van een online aanvraag in kaart te brengen.

Wil je bijdragen aan een website die beter afgestemd is op jouw als huurder? Klik dan op 'volgende' om je aan te melden. Je krijgt binnen 2 weken een reactie van ons.

Gerelateerde vragen

Hoe meld ik mij af als Digitale Koploper bij Mitros?

U kunt ons laten weten dat u geen Digitale Koploper van Mitros meer wil zijn. U kunt een e-mail sturen met daarin uw volledige naam en woonadres naar digitaledienstverlening@mitros.nl.

Hoe meld ik mij aan als Digitale Koploper bij Mitros?

U geeft aan interesse te hebben om u aan te melden als Digitale Koploper bij Mitros. U kunt zich aanmelden via dit invulformulier. Leuk dat u met ons wil meedenken! Wij hopen u snel te zien.