Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Finalisten 100%GZNDwonen Challenge bekend

Met trots maken we de 4 finalisten van de 100%GZNDwonen Challenge bekend. De jury koos hen uit 28 inzendingen.

De finalisten zijn (op alfabetische volgorde):
Fresh-r; Stop tocht, stank en schimmel zonder energieverlies in één dag: Vaventis B.V., Cevesin , Inhealth, Kristinsson Architechten en Ingenieursbureau Reinbouw.
Gemakkelijk gezond ventileren: Trebbe Bouw B.V., Van der Sluis Technische Bedrijven, BUVA rationele bouwprodukten B.V.., Tilmar B.V., Heering.
GEMI De gezond wonen coach: GEMI-consortium en bestaat uit de volgende bedrijven: Huygen Installatie Adviseurs B.V., BBA Binnenmilieu en BlOC7 Architecten.
Samen naar een zorgeloos en gezond binnenklimaat: consortium “Beter met BBRIT+1” en bestaat uit de volgende bedrijven: Interduct Groep, TNO, Bam Energy Systems, Brink Climate Systems, Renson en 5plus1.

Van finalist tot winnaar
De finalisten hebben nu de tijd tot 30 mei om een pitch voor te bereiden. Op deze dag presenteren zij hun voorstel aan de jury en aan een volle zaal genodigden. De jury zal op basis van hun voorstel en presentatie de winnaar(s) kiezen. De winnaars mogen vervolgens snel aan de slag om hun voorstel in de praktijk te bewijzen. Bij succes kan dit leiden tot een concrete opdracht voor Mitros.

Aanwezig zijn bij de finale?
Meld u daarom nu aan! Laat u inspireren door de oplossingen van de finalisten, ontmoet andere partijen en kom in één middag alles te weten over de nieuwste ideeën op het gebied van gezond wonen.