Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

GEMI, DE GEZOND WONEN COACH

Traditioneel is er sprake van weinig CHEMIE tussen bewoners en hun installaties. Dat gebrek aan CHEMIE, daar gaan we iets aan doen. En wel met GEMI.
Het GEMI-consortium bestaat uit de volgende bedrijven: Huygen Installatie Adviseurs B.V., BBA Binnenmilieu en BlOC7 Architecten.

GEMI kan voor Mitros’ huurders worden wat SIRI nu al is voor miljoenen ICT gebruikers wereldwijd: een gedigitaliseerde personal-assistant-toepassing. Maar dan speciaal gericht op het gezonde gebruik van de woning en de woninginstallaties. Het is voor Mitros ondoenlijk iedereen op maat te informeren terwijl GEMI dat moeiteloos doet, jaren aan een stuk.

GEMI komt van ‘GEzond met MItros’; het is een systeem dat zowel in bestaande als in nieuwe of gerenoveerde Mitros woningen ingebouwd kan worden. Het systeem fungeert als een persoonlijke COACH en geeft bewoners concrete adviezen om de luchtvochtigheid -temperatuur en de luchtkwaliteit in de eigen woning. Hierbij maakt het systeem gebruik van meetdata die afkomstig is uit een ingebouwd sensornetwerk voor binnenmilieu dat werkt met meetpunten in de slaapkamer(s), de badkamer, de keuken en de woonkamer.

De oplossingen voor Mitros, met GEMI:
- levert bewoners overtuigend advies gebaseerd op actuele metingen in hun woning
- leert de bewoners wat de effecten zijn van hun gedrag
- stimuleert doelmatig gebruik van de aanwezige ventilatie- en verwarmingsvoorzieningen gericht op een gezond binnenmilieu

GEMI wordt gepresenteerd op 30 mei tijdens de finale van de 100%GZNDwonen Challenge.

Finale
100%GZNDwonen Challenge
Woensdag 30 mei van 14.30 tot 17.30uur
Locatie: De Fabrique
Adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht