Nieuwsberichten

klik hier voor onze persberichten en meer uitgebreide persdossiers

65-plussers krijgen voorrang bij Oliver Twist

Aan de Cervanteslaan in de buurt Halve Maan Noord realiseert Mitros het project Oliver Twist. Hier bouwen we 24 sociale, levensloopbestendige en ruime appartementen. In dit experiment van Mitros en de gemeente Utrecht krijgen 65-plussers uit de buurt voorrang op deze woningen en worden hiervoor actief benaderd.

Groot onderhoud 362 woningen CJ-dreven Overvecht klaar

Het groot onderhoud aan de appartementen aan de Jeanne d’Arcdreef en Cleopatradreef in Overvecht is afgerond. De goede samenwerking met bewoners zorgde ervoor dat het onderhoud ondanks corona geen vertraging opliep. Ook konden bewoners via een strippenkaart diverse extra’s aanvragen.

Geen jaarlijkse huurverhoging in 2021

De huurverhoging van sociale huurwoningen gaat op 1 juli niet door. Dit betekent dat de netto huur dit jaar niet omhoog gaat. Dit heeft minister Ollongren voorgesteld op verzoek van de Tweede Kamer. Uw totale huur verandert mogelijk wel. Dit komt door een mogelijke aanpassing van uw servicekosten voorschot.

Voorrang aanvragen met Van Groot naar Beter regeling

Wilt u kleiner gaan wonen? Dan krijgt u misschien voorrang als u via WoningNet zoekt naar een andere woning. Binnenkort verandert de regeling “Van Groot naar Beter”. Om voorrang te krijgen of te houden, is het belangrijk dat u de Van Groot naar Beter regeling vóór 1 juni 2021 aanvraagt.

Regel je woonzaken snel op Mitros.nl

Veel zaken voor je woning kun je zelf online op deze website regelen. Via de homepagina meld je een reparatie of regel je bijvoorbeeld extra sleutels.