Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Nieuwe besturingsstructuur van Mitros is bekend

De nieuwe besturingsstructuur van Mitros is bekend. Het besluitorgaan Directieoverleg bestaat per 1 oktober uit de zittende directievoorzitter, Henk Peter Kip, en wordt aangevuld met zes managers. Samen vormen zij een collegiaal team en dragen zo gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de besturing van Mitros. Dit heeft de Raad van Commissarissen van Mitros onlangs besloten, in overleg met management en de OR.

Irene Bakker, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Mitros: β€œDe Raad van Commissarissen heeft de afgelopen maanden tijd genomen om een weloverwogen besluit te kunnen nemen dat toekomstbestendig is.”

De managers in het Directieoverleg (DO) zijn van de afdelingen Strategie & Advies, Finance & Control, Wonen (2 managers), Directiezaken / P&O en VastGoed.

Henk Peter Kip: β€œWe zijn als directieteam blij met de besluitvorming van de Raad van Commissarissen. In dit verband kunnen we slagvaardig besluiten nemen. Zo bewaken we de kwaliteit van onze dienstverlening en onze huisvestingopgave.”