Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Nieuwe besturingsstructuur van Mitros is bekend

De nieuwe besturingsstructuur van Mitros is bekend. Het besluitorgaan Directieoverleg bestaat per 1 oktober uit de zittende directievoorzitter, Henk Peter Kip, en wordt aangevuld met zes managers. De directie is verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt bij Mitros. Besluiten worden door de directie genomen in het Directieoverleg. Dit overleg bestaat per 1 oktober 2019 uit de zittende directievoorzitter, Henk Peter Kip, en 6 managers.

De aan het directieoverleg deelnemende managers zorgen voor inspraak en tegenspraak zodat de directie een overwogen besluit kan nemen. Dit heeft de Raad van Commissarissen van Mitros onlangs besloten, in overleg met management en de OR.

Irene Bakker, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Mitros: “De Raad van Commissarissen heeft de afgelopen maanden tijd genomen om een weloverwogen besluit te kunnen nemen dat toekomstbestendig is.”

De managers in het Directieoverleg (DO) zijn van de afdelingen Strategie & Advies, Finance & Control, Wonen (2 managers), Directiezaken / P&O en VastGoed.

Henk Peter Kip: “We zijn als directieteam blij met de besluitvorming van de Raad van Commissarissen. In dit verband kunnen we slagvaardig besluiten nemen. Zo bewaken we de kwaliteit van onze dienstverlening en onze huisvestingopgave.”