Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Rinda den Besten nieuw lid Raad van Commissarissen Mitros

Rinda den Besten is per 1 juli benoemd tot commissaris van de Raad van Commissarissen van Mitros.

Rinda den Besten begon haar loopbaan in de communicatiesector. Vanaf 2006 was zij wethouder in Utrecht, met onder andere jeugd, onderwijs, sport en volksgezondheid in haar portefeuille.

Nu vervult ze verschillende rollen op het gebied van onderwijs, sport en gezondheid. Rinda is Voorzitter van de PO-raad: sectorraad voor basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, ook gevestigd in Utrecht. Daarnaast is ze Bestuurslid van NOC*NSF, lid Raad van Toezicht Jantje Beton en lid van de Raad van Advies van het Platform Kennis, Integratie en Samenleving (KIS). Haar doel is om deuren te openen naar een gezond, plezierig leven met gelijke kansen voor elk kind op verdere groei en ontwikkeling.

Rinda den Besten kijkt erg uit naar haar nieuwe rol bij Mitros: “Prettig, veilig en betaalbaar kunnen wonen is een eerste levensbehoefte. Een grote woningbouwcorporatie als Mitros voorziet niet alleen daarin, maar is ook een belangrijke maatschappelijke partner in de wijk en in de stad. Ik vind het mooi en eervol om daar als toezichthouder mijn steentje aan te mogen bijdragen.” 

Meer weten? Alle informatie over onze Raad van Commissarissen vindt u hier.


Foto door Katja Mali