Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Tijdelijke actie: verhuisvoorrang 55+

Verhuisvoorrang 55+ voor huurders van Mitros
In de periode 31 mei tot en met 30 november 2018 kun je als huurder van Mitros tijdelijk aanspraak maken op verhuisvoorrang. De pilot ‘verhuisvoorrang 55+’ richt zich op huurders van Mitros van 55 jaar en ouder uit Nieuwegein. Huurders die nadenken over een nieuwe stap: een woning die past bij hun (toekomstige) wensen en behoeften. Een passende woning in Nieuwegein, waar u zorgeloos kunt blijven wonen. Wie wil dat nou niet?

Waarom doet Mitros dit? 
Wij willen dat onze huurders in een woning wonen die past bij hun wensen en behoeften. Daarnaast doen we dit om de doorstroom in de (sociale) verhuur te bevorderen.      

Wat bieden wij u? 
Verhuisconsulent 
Wij bieden u persoonlijke begeleiding van de verhuisconsulent van Mitros. In een gesprek met de verhuisconsulent worden uw woonwensen onderzocht, kijken we samen naar de eventuele belemmeringen om te verhuizen, zoals bijvoorbeeld een inschrijving op woningnet. Kortom, de verhuisconsulent helpt waar nodig. 

Verhuisservice
Tijdens deze actie bieden we een verhuisservice aan. Denk aan het leggen van een nieuwe vloer, het verven van uw nieuwe woning of het vervoeren van uw spullen naar de nieuwe woning. En als u geen hulp nodig denkt te hebben bij het verhuizen, kunt u kiezen voor een vaste vergoeding voor gemaakte onkosten.

Kortingsregeling
Tot slot is er een kortingsregeling. U betaalt maximaal € 50,- netto meer dan uw huidige huurprijs. Als u nu bijvoorbeeld € 450,- betaalt voor uw woning, gaat u na de verhuizing niet meer betalen dan € 450,- + € 50,- = € 500,-.

Spelregels
Voor de tijdelijke actie 'Verhuisvoorrang' gelden de volgende spelregels: 

  • U bent 55 jaar of ouder.
  • U woont nu in een eengezinswoning of appartement van Mitros met minimaal 3 slaapkamers.
  • De huurovereenkomst van de oude woning wordt opgezegd.
  • U verhuist naar een gelijkvloerse en zonder trap toegankelijke woning.
  • Uw woont in een sociale huurwoning.
  • U woont in één van de wijken: Doorslag, Fokkesteeg, Hoogzandveld, Lekboulevard, Merwestein, Stadscentrum of Vreeswijk.
  • De actie loopt tot en met 30 november 2018.

 

Meld u aan!
Bent u geïnteresseerd in het huren van een passende woning van Mitros? Een woning waar u zorgeloos kunt blijven wonen? Meld u dan aan! Dit kan via verhuisconsulent@mitros.nl of bel naar (030) 880 33 00.