Ondernemingsplan

Wat wil je als grote woningcorporatie in Nederland? Deze vraag kun je op fraaie manieren beantwoorden. Wij kiezen voor een scherpe formulering: Wij willen ervoor zorgen dat onze huurders super tevreden en trots zijn om bij Mitros een huis te huren. Door de beste sociale huisvesting te bieden en onze huurders op één te zetten, in alles wat we doen. Door écht contact te maken en ons oor in de omgeving te luister te leggen.

Mitros is een grote sociale verhuurder met ongeveer 30.000 betaalbare huizen in Utrecht en Nieuwegein: 65.000 mensen wonen in een van onze huizen. Wij zijn er vooral voor de mensen met een laag inkomen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goed wonen. Of je zorg of begeleiding krijgt, dik, dun, zwart, blauw, groen of wit bent, doet er niet toe.

Wil je erachter komen hoe wij ons plan omtoveren in de praktijk? Lees met ons mee door hier te klikken. Misschien herken je jezelf erin. Want een plan maak je samen. Zo hebben wij ons laten bijpraten en inspireren door onze huurders, medewerkers en (maatschappelijke) partners in Utrecht en Nieuwegein. Hun ervaringen en overtuigingen hebben bijgedragen aan ons plan. En zo ontstaat een gezamenlijk plan.

Ben je geïnteresseerd in al onze afwegingen en wil je van de hoed en de rand weten? Dat kan: het volledige ondernemingsplan vind je rechts op de pagina.