Mooie finale 100%GZNDwonen Challenge

Op 30 mei vond de finale van de 100%GZNDwonen Challenge plaats. Ruim 200 mensen kwamen naar De Fabrique. Zij werden ontvangen op het netwerkplein, waar deelnemers aan de challenge hen inspireerden met de nieuwste ideeën op het gebied van gezond wonen. De aanwezigen zagen vier creatieve pitches, waarin de finalisten alles uit de kast trokken om het de vakjury zo moeilijk mogelijk te maken. Er was een straatquiz, een innovatiefilm, en na een bevlogen verhaal van gastspreker Helga van Leur over innovatie, klimaat en duurzaamheid, werden de winnaars bekend gemaakt: Fresh-r en BRRIT+1!


Wij kijken terug op een geslaagde finale en willen alle aanwezigen graag bedanken voor hun komst! Kon u er niet bij zijn? Bekijk dan deze sfeerimpressie van de middag.

Henk Peter Kip, directievoorzitter van Mitros, is blij met de resultaten van de challenge: “Na de Badkamer Challenge van vorig jaar hebben we de markt wederom succesvol uitgedaagd om te komen met innovatieve oplossingen voor de problemen waar wij en onze huurders in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. Nu is het zaak om samen de concepten een stap verder te brengen en ervoor te zorgen dat we binnenkort echt kunnen garanderen dat huurders na renovatie een gezond en aangenaam binnenklimaat hebben.”

Juryvoorzitter Marjet Rutten was onder de indruk: “Mitros zocht specifiek naar een integrale oplossing die op relatief korte termijn kan worden geïmplementeerd en bovendien veel rekening houdt met de gebruikers. Alle vier de ideeën voldeden daar op hun eigen manier aan. Het is geweldig om te zien hoe de verschillende partijen de samenwerking hebben gezocht met ook 'branchevreemde' partners als psychologen, antropologen en automatiseerders.”

En nu? Duurzaamheid!
De komende tijd gaan we natuurlijk hard aan de slag om de resultaten van deze challenge in de praktijk te brengen. Tegelijkertijd gaan we graag door met het aanjagen van innovatie. Onze nieuwe challenge zal gaan over een thema dat ons allen bezighoudt: duurzaamheid. Bent u benieuwd hoe? We houden u op de hoogte!

Meer weten? 
Neem contact op met Gerdi Berkers: gberkers@mitros.nl of 030-8803114.