De Muzieknoot (Zuilenstein)

De Muzieknoot (Zuilenstein): 30 twee- en driekamerappartementen bestemd voor senioren

Het woongebouw De Muzieknoot dat in de volksmond al een tijd 'Nieuw Zuilenstein' heet is bijna klaar. Dit gebouw is all-electric. Dat betekent dat we in de woning alleen elektriciteit gebruiken en geen gas. Het gebouw is in juni 2021 af.

In dit nieuwe woongebouw aan het park Kokkebogaard in Nieuwegein bouwen we 30 twee- en drie-kamerappartementen speciaal voor senioren (65 jaar en ouder). Voor 10 woningen krijgen woningzoekenden met een kenmerk 'verzorgd wonen' voorrang. Dat betekent dat we deze woningen beschikbaar stellen voor mensen met een zorgindicatie. Bewoners uit de buurt en daarna uit Nieuwegein krijgen voorrang.

Wijk

Zuilenstein

Type woningen

  • Het gaat om 26 drie-kamerappartementen en 4 twee-kamerappartementen van gemiddeld 70m2 (1 appartement van 33m2 en 29 appartementen van 61m2 tot 80m2) in het gebouw: De Muzieknoot.
  • De woningen hebben zonnepanelen, vloerverwarming en elektrisch koken
  • De woningen hebben een eigen berging op de begane grond
  • Het gebouw heeft een lift

Huurprijs

€ 633,24 per maand (prijspeil tot 1 juli 2021) en € 50,- per maand voorschot servicekosten.

Aanmelden / reageren

Er is geen voorinschrijving voor onze nieuwbouwcomplexen. Ontwikkelingen zijn te volgen op deze pagina. Reageren kan via www.woningnetregioutrecht.nl. Naar verwachting komen de woningen niet eerder dan half mei 2021 op Woningnet.

Bij 10 woningen krijgen woningzoekenden met een kenmerk voor verzorgd wonen voorrang. Meer informatie vindt u hier op de website van de gemeente Nieuwegein.

Meer informatie

Vanaf zaterdag 15 mei 2021 tot donderdag 20 mei 2021 adverteren we de woningen van De Muzieknoot (Diepenbrocklaan 3 t/m 3-29) op WoningNet regio Utrecht.

Video's van de type woningen in De Muzieknoot

Impressie woningen Type A

Impressie woningen Type As

Impressie woningen Type B

Impressie woningen Type Bs

Impressie woningen Type C

Impressie woningen Type D

Impressie woningen Type E en Es

Impressie woningen Type F